Tehnika Martinov se ističe u oblasti renoviranja kupatila i kuhinja, pružajući sveobuhvatne usluge koje transformišu prostor u Vašem domu u funkcionalno i estetski zadovoljavajuće okruženje.

Naša ponuda usluga obuhvata sve korake procesa renoviranja, uključujući demontažu i rušenje postojećih elemenata, zidanje pregrada i oblikovanje prostora prema Vašim željama i potrebama.

Takođe, pružamo usluge instalacija novih sistema, uključujući vodovod i kanalizaciju, grejanje, elektroinstalacije i rasvetu. Odabrani tim stručnjaka obezbeđuje da sve instalacije budu izvedene sigurno, pouzdano i u skladu sa važećim standardima i propisima.

Posebno smo posvećeni osiguranju vodonepropusnosti kupatila kako bismo izbegli nepoželjne probleme u budućnosti, stoga pružamo i usluge hidroizolacije. Keramičarski radovi dodatno doprinose Vašem prostoru, dok montaža sanitarija osigurava da svaki element bude pravilno postavljen i funkcioniše besprekorno.

Vaše je da posetite naš salon keramike u Veterniku, a naše da damo ideje i adaptiramo zamišljeni prostor.

Uz nas kao partnera u renoviranju, možete biti sigurni da će Vaš dom dobiti sveobuhvatan tretman koji zaslužuje, uz pažljivo izvođenje projekta od početka do kraja.

Sve na jednom mestu – Tehnika Martinov