28.12.2017.
Kuda za doček u Novom Sadu?

Kao drugi po veličini grad u Srbiji, Novi Sad je za mnoge idealan izbor za doček Nove godine. Kako za meštane, tako i za turiste. Kao i u svakom gradu, tako je i u Novom Sadu doček na Trgu centar dešavanja novogodišnje noći. Ove godine, Fondacija "Novi Sad Evropska prestonica kulture" prirediće novogodišnji program na četiri lokacije u gradu: Trg slobode, Trg republike, Dunavski park i Studio M.

Rok doček 2018. godine 
 
Na Trgu slobode očekuju vas sjajni izvođači: Darko Rundek, Plavi orkestar i bend S.A.R.S. Na Trgu republike program počinje 31. decembra u podne gde možete uživati ne samo uz ritmove rok muzike, nego i uz džez, pank pa i tamburicu. Takođe, na Trgu republike imaćete mogućnost da uživate u sjajnoj klopi i omiljenom piću.
 
Program za najmlađe
 
Dunavski park je centar dešavanja za one najmlađe, gde će moći da uživaju u dečijim predstavama i nastupima dečijih horova. Na samom kraju programa tu će biti i Deda Mraz koji će se družiti sa najmlađima do 14h. 
 
Ulaz 
 
Kao i svake godine, ulaz na Trg slobode, Trg republike i Dunavski park se ne naplaćuje. Ulaz će se naplaćivati samo za Studio M isključivo zbog kapaciteta mesta.
 
Najlepši smeštaji u Novom Sadu
 
Ukoliko ste odlučili da doputujete u Novi Sad za doček Nove 2018. godine ili ćete sa većim društvom da ispratite staru i dočekate novu godinu u kućnoj varijanti, pogledajte gde možete da iznajmite smeštaj na najboljim lokacijama u gradu! 

Preporučeni tekstovi

20.08.2019.

Blog dobrodošlice

Hvala svima što ste došli na ovaj blog i dobrodošli na sajt Infobiz.Nalazite se na servisu koji vam omogućava da...
25.10.2018.

Kompanijska proslava: Dekoracije i ketering važni za dobar utisak

Poslovanje nije samo ono što svi zamišljamo - dugi sastanci, planovi, papirologija, pa i stres. Ono zapravo sadrži i mnogo...
24.10.2018.

Kako je noćni život Beograda postao glavna turistička atrakcija

Kada je noćni život u prestonici u pitanju, priznaćete, to je nešto po čemu smo postali nadaleko poznati i zbog...