Provod u Beogradu - Gde odvesti poslovne partnere?

Provod u Beogradu - Gde odvesti poslovne partnere?

Poslovni svet podrazumeva duge sastanke, razgovore telefonom, putovanja, a samim tim i kontakt sa različitim ljudima, kao i nova poznanstva. I to gotovo svakodnevno. Naravno, dobar odnos sa poslovnim partnerima je jedan od imperativa u biznisu, a on se ne postiže samo unutar sfere posla. Vrlo važan segment je i ono nezvanično - trenuci opuštanja i druženja. Tada se zbližavamo, razgovaramo o neobaveznim temama, odnosno ćaskamo uz dobru hranu i kafu ili čašu kvalitetnog pića.

Ukoliko ste neodlučni ili nemate prave informacije, donosimo vam tri predloga gde možete da izvedete svoje kolege i saradnike u Beogradu, u odnosu na to kojim povodom izlazite. 

Restoran Magaza

Restoran Magaza nalazi se na adresi Karađorđeva 2-4. Ovo je elitni deo Beograda, poznat kao Beton hala i pravi je izbor ukoliko želite da fascinirate svoje poslovne partnere. Osim ambijenta, utisku doprinosi i pogled na reku Savu. Preko dana ovde svojim gostima možete da organizujete ručak. U ponudi je moderna i tradicionalna kuhinja. Prati je jedna od najvećih ponuda piva u gradu, kako flaširanog tako i točenog. Naravno, noćni provod je neizostavan, jer je zaštitni znak srpske prestonice. U ovom slučaju čine ga žive svirke, koje se organizuju pet dana tokom nedelje. Naravno, ukoliko pivo niste odabrali za dan, ovde je obavezno!

Kafana Bajka

Kafana Bajka smeštena je u ulici Kneza Višeslava 88, u srcu Košutnjaka. Ovo je mesto u kome ćete pronaći odličan provod. Bajka je iznedrila mnoge danas popularne zvezde. Osim toga ima i visoke ocene, koje su joj dali sami posetioci, a njih može maksimalno da bude od 500 do 700 u objektu. Nemojte da vas borj zaplaši! Kafana ima sve neophodno da bi vam bilo prijatno i komforno. Ukoliko želite pun utisak, najbolje je da svoje goste odvedete ovde u petak i subotu, kada je gužva najveća, a provod najbolji. Priuštićete im pravu boemsku atmosferu, jer se po renoviranju veoma vodilo računa baš o ovom duhu. Kafana radi do četiri sata ujutro, tako da možete da se opustite!

Cafe bar Baraka

Cafe bar Baraka nalazi se u Karađorđevoj ulici broj 13, duž obale Dunava. Ovde je utisak savršen, ukoliko dočekate zalazak, a što da ne i izlazak sunca! Preporučuje se za noćni provod, jer je poznata po dobroj muzici, koja se svira uživo. Ipak, ovde možete da uživate i preko dana. U ponudi su pažljivo odabrana i delikatno servirana jela. Posebnu draž ponudi daju kokteli originalne recepture i na bazi svežeg voća. Ono što je važno znati jeste da je Baraka otvorena od srede do subote. 

Obavezna rezervacija

Za koji god objekat da se odlučite, restoran Magaza, kafana Bajka i cafe bar Baraka, zahtevaju da se napravi rezervacija, putem telefona ili onlajn. Jedino na taj način možete da budete sigurni da će vas mesto čekati i da nećete morati u potragu za nekim novim lokalom, zbog gužve. Pravi izbor je da obiđete sva tri mesta - odaberite jedno za kafu, drugo za ručak, a treće za provod. Poklonite svojim poslovnim partnerima nezaboravne trenutke u Beogradu - to će sigurno pozitivni uticati i na posao!

Foto: Pixabay / Fill1970