AIK banka

AIK banka
Naziv firme AIK banka
Delatnost Banke
Adresa Bulevar Mihaila Pupina 115đ
Telefon + 381 11 3122050
PIB 11111
Web site www.aikbanka.rs
Opis delatnosti

Mi smo Banka inovativnih bankarskih proizvoda i usluga, otvorena 24 časa dnevno, koja dosledno prati poslovne potrebe klijenata i zadovoljstvo zaposlenih ostvarujući ciljani finansijski rezultat na dugi rok.

 

Čvrsto verujemo u naše zaposlene i sistem vrednosti koji godinama gradimo na sledećim principima:

 

POSVEĆENOST KLIJENTIMA – Banka postoji zbog klijenata. Poslovne potrebe klijenata su osnovna definicija našeg poslovanja. Naše je da spoznamo potrebe svojih klijenata i da imamo stalnu komunikaciju sa njima. Tu smo da nadmašimo očekivanja klijenata na najbolji mogući način. Visok nivo lojalnosti klijenata je mera uspešnosti našeg rada.

 

INOVACIJE U PONUDI PROIZVODA I USLUGA - Slušajući pažljivo svoje klijente u stanju smo da sagledamo njihove poslovne potrebe i razvijemo ponudu savremenih bankarskih proizvoda i usluga nudeći brojne inovacije okrenute digitalnom bankarstvu i savremenim kanalima distribucije. Na ovaj način nastojimo da Banka za klijenta bude otvorena 24 časa dnevno bez obzira gde se klijent nalazi.

 

BRZINA I FLEKSIBILNOST U POSLOVANJU – Svi znamo da je vreme novac. Zato uvek nastojimo da svoje klijente uslužimo što je brže moguće nudeći im kvalitetan proizvod i uslugu koji su skrojeni prema njihovim potrebama. Uz sve ovo, trudimo se da svaki naš odnos sa klijentom bude postavljen na osnovama fleksibilnosti i mogućnosti izbora.

 

SVEST I DRUŠTVENA ODGOVORNOST – Banka radi sa novcem klijenata. To je lična imovina naših klijenata koju oni poveravaju Banci. Kao odgovorna Banka, svesni smo te činjenice i zato ne ulazimo u rizične poslove. Svaki naš plasman mora da bude pokriven odgovarajućim iznosom kapitala Banke. Obavljajući svakodnevne bankarske aktivnosti neprestano razmišljamo o sveukupnoj dobrobiti delovanja za društvo.

 

TIMSKI RAD I TAKMIČARSKI DUH – Naši zaposleni su najveći kapital kojim raspolažemo. Zajedništvo je osnova našeg poslovanja i budućnosti koju gradimo. Talentovani, ambiciozni i obrazovani ljudi ispunjeni takmičarskim duhom, svoje individualne veštine i znanja ispoljavaju kroz timski rad. Svaki pojedinac postiže bolje i više u timu nego što bi to ikada mogao sam da uradi. Mi se takmičimo i između sebe. Znamo da uvek možemo bolje i više.

 

Više od 40 godina gradimo savremenu, odgovornu i inovativnu Banku prema standardima razvijenog sveta angažujući domaće resurse. Naš uspeh je prepoznat i nagrađen na međunarodnom nivou. Mi smo i Banka za celu porodicu. Dobro došli u porodicu uspešnih da zajedno gradimo bolju budućnost!.

 

AIK BANKA
Za bolje i više