infobiz

Šta je infobiz

Infobiz je servis koji pruža uvid u najveću bazu kontakata malih i velikih firmi u Srbiji, kao i javnih nabavki i tendera. Baza kontakata obezbeđuje brzo i lako pronalaženje novih klijenata, saradnika, budućih kupaca ili dobavljača.
6805
Firmi
9760
Korisnika
infobiz

Uštedite vreme sa nama

Infobiz omogućava pretraživanje svih informacija koje su od značaja za biznis, kao i unapređivanje poslovanja i uštedu vremena. Ovo je najbolja strategija za povećanje prodaje i profita. Korišćenjem baze kontakata, korisnik Infobiz servisa će se izdvojiti od konkurencije i povećati svoju vidljivost i prisutnost na tržištu.
infobiz

Promovišite se nama

Korisnik promoviše svoj biznis jednostavnim dodavanjem podataka u Infobiz registar i time omogućava bolje rangiranje na Google pretrazi. Klijentima je omogućeno i medijsko sponzorstvo objavama na društvenim mrežama, kao i putem banera i newslettera.
infobiz

Pratite tendere i javne nabavke

Na Infobiz servisu mogu se pratiti tenderi i javne nabavke, koje su sortirane po datumu objavljivanja. Korisnik pri registraciji ima mogućnost postavljanja tendera i najvažnijih vesti, uz pomoć kojih će lakše dopreti do novih poslovnih angažmana, bržeg razvoja poslovne strategije i povećanja profita.
Naša ponuda...

Preuzmite

Želite satradnju!

Pišite nam...