Infobiz

Šta je Infobiz?

Infobiz je servis koji pruža uvid u najveću bazu kontakata malih i velikih firmi u Srbiji, kao i javnih nabavki i tendera. Baza kontakata obezbeđuje brzo i lako pronalaženje novih klijenata, saradnika, budućih kupaca ili dobavljača.
6805

Firmi

9760

Korisnika

baza firmi

Uštedite vreme sa nama

Infobiz baza firmi omogućava pretraživanje svih informacija koje su od značaja za biznis, kao i unapređivanje poslovanja i uštedu vremena. Ovo je najbolja strategija za povećanje prodaje i profita. Korišćenjem baze kontakata, korisnik Infobiz servisa će se izdvojiti od konkurencije i povećati svoju vidljivost i prisutnost na tržištu.
promocija

Promovišite se kod nas

Korisnik promoviše svoj biznis jednostavnim dodavanjem podataka u Infobiz registar i time omogućava bolje rangiranje na Google pretrazi. Klijentima je omogućeno i medijsko sponzorstvo objavama na društvenim mrežama, kao i putem banera i newslettera.
Infobiz

Pratite tendere i javne nabavke

Na Infobiz servisu mogu se pratiti tenderi i javne nabavke, koje su sortirane po datumu objavljivanja. Korisnik pri registraciji ima mogućnost postavljanja tendera i najvažnijih vesti, uz pomoć kojih će lakše dopreti do novih poslovnih angažmana, bržeg razvoja poslovne strategije i povećanja profita.
Naša ponuda...
Želite saradnju?

Pišite nam...