NAŠI PARTNERI

ApaOne agencija za digitalni marketing

Digitalan svet je svuda oko nas. Inovativni i kreativni način prezentovanja brenda danas je zlata vredan. Da bi brend bio prihvaćen kod ljudi, bitno je da on bude kreiran na način koji zadovoljava njihove potrebe. Kreativne ideje, kvalitetan sadržaj i inspirativne strategije su faktori koji utiču na građenje brenda u digitalnom marketingu.

Flajer TV - Svima u vidokrugu

FlajerTV podrazumeva inovativan način oglašavanja u stambenim zgradama. Moderni paneli veličine 40 inča (101,6cm), pružaju mogućnost postavljanja jedne ili više vaših reklama.

Veliki izbor vestorana

Online poručivanje je brži i efikasiji način da potrebe vaših stalnih gostiju i potencijalnih novih klijenata budu zadovoljene.

“Gde izaći večeras?"

Sajt Kuda večeras je najobuhvatnije mesto na vebu koje je tu za vas kada se pitate “Gde izaći večeras?”. Mi ćemo vam otkriti šta se dešava večeras u Beogradu, koja su najpopularnija mesta za izlazak i gde za vikend možete očekivati najbolji provod. Otkrićemo vam gde su nastupi najpopularnijih pevača, bendova, di dzejeva, a tu smo i da pružimo podršku u organizaciji svake privatne i kompanijske proslave.

Nova Godina

Portal novagod.com sa najdužom tradicijom od svih trenutno aktuelnih novogodišnjih sajtova u Srbiji. Osnovan je 2004. godine kao prvi sajt u našoj zemlji koji se bavi temom Nova godina i novogodišnji dočeci. Cilj nam je da informišemo i uputimo sve zainteresovane u ponudu dočeka Nove godine u klubovima, diskotekama, hotelima, kafanama, restoranima, splavovima ili u nekoj od svetskih metropola.