Obaveštenje o preseljenju ekspoziture Bežanijska kosa

Objavljeno:17.12.2018

Obaveštenje o preseljenju ekspoziture Bežanijska kosa
AIK Banka, kao siguran partner svim svojim klijentima, kontinuirano ulaže u unapređenje poslovne saradnje i pružanje usluge visokog kvaliteta. U skladu sa tim, obaveštavamo Vas da će se filijala Bežanijska kosa, od petka 21.12.2018. godine, preseliti u nove, renovirane poslovne prostorije na Novom Beogradu, u ulici Jurija Gagarina 32.
 
Filijala u ulici Jurija Gagarina 32, opremeljena je na najmoderniji način, i pruža mogućnost obavljanja svih bankarskih poslova, uz vrhunsku uslugu. Pored modernog enterijera i prijatne atmosfere, klijente AIK Banke očekuje i besplatan WiFi kako bi neophodne poslove mogli da obave brzo, bez čekanja u redu, a sve uz pomoć eBanking i mBanking usluge.
 

Filijala u ulici Jurija Gagarina 32 se nalazi u neposrednoj blizini Bežanijske kose, uz besplatan javni parking. Do filijale se stiže lako i direktnom linijom gradskog prevoza broj 82, koja saobraća od Bežanijske kose do ulice Jurija Gagarina. 

Klijentima će na raspolaganju, kao i do sada, biti MultiCard bankomat, na kojem klijenti AIK Banke prilikom podizanja novca ne plaćaju proviziju. Bankomat se nalazi Bežanijskoj kosi u ulici Partizanske avijacije bb.

Pozivamo Vas da se za sve nedoumice i dodatna pitanja, obratite Kontakt centru AIK Banke, radnim danima od 9 do 18 časova, i subotom od 9 do 13 časova na broj telefona 0800 10 10 15